Wetenswaardigheden

Gerda Gosselink, koninklijk onderscheiden

Op donderdag 4 april werd door Burgemeester Marianne Besselink een koninklijke onderscheiding verleend aan Gerda Gosselink op grond van haar grote verdienste voor de Hengelose Gemeenschap.

Wij willen Gerda als lid van onze KBO-afdeling hiermee van harte feliciteren.

Ook Herman Gosselink, ons bestuurslid, willen wij hiermee feliciteren. Hij mocht al eerder de onderscheiding on ontvangst nemen. Beiden zijn mensen die zich met hart en ziel voor de gemeenschap inzetten !

Overleden lid Leny Arendsen-Herwers

Voor ons is geheel onverwacht overleden Leny Arendsen-Herwers, 78 jaar. Zij woonde op Koningsweg 2B in Hengelo. We kennen Leny als een gedreven iemand die bijna altijd aanwezig was op de gym, meedeed met bingo en vaak meeging met uitstapjes. Ook was zij actief op de handwerkclub van KBO. Wij zullen haar gaan missen! Wij wensen haar kinderen en familie veel sterkte toe met dit verlies.

Hulp bij vervoer

Moet u naar bijvoorbeeld het ziekenhuis en heeft u geen vervoer? Hulpdienst Hengelo/Keijenborg helpt u hiermee.
Ook als u eens naar de huisarts moet of medicijnen halen bij de apotheek of gewoon een boodschap moet doen in de winkel maar geen vervoer heeft kan de Hulpdienst u helpen.
Kijk voor meer informatie op onze site: www.hulpdiensthengelokeijenborg.nl

Ria Jansen

tel. 0575 – 462937
Mobiel: 06-30270435

Vier het Leven neemt ouderen mee uit!

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan, ook in de gemeente Bronckhorst. U wordt thuis opgehaald door een vrijwilliger om samen met andere ouderen gezellig naar de film, concert, theatervoorstelling of een tentoonstelling te gaan in de regio. U geniet van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en wordt na afloop weer veilig thuisgebracht.

Het programmaboekje voor uw regio kunt u gratis en vrijblijvend opvragen via ons telefoonteam: 035-5245156 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur).
Of bekijk online ons programma op www.4hetleven.nl