De bond KBO-PCO

Afdeling Hengelo Gld organiseert regelmatig door het hele jaar verschillende activiteiten. Ook de regionale activiteiten worden meegenomen!

Meer Bewegen voor ouderen:

Meer Bewegen voor Ouderen gaat weer van start in augustus en wel buiten.                                Aanvang woensdag 5 augustus om 13 uur.

De leden van deze club krijgen hierover afzonderlijk bericht.

.

Leesclubs:                  Nu even opgeschort

Handwerkclub:        Tot nader bericht  opgeschort

Muuseumclub:

museumtoer

Bericht van de museumclub:

Goed nieuws: vanaf maandag 1 juni mogen de musea weer bezoekers ontvangen. Tijd om eropuit te trekken en musea in de buurt te ontdekken. Musea hebben tijdens de verplichte sluiting hard gewerkt om de heropening veilig en verantwoord te maken voor publiek, vrijwilligers, medewerkers en leveranciers. Graag vertellen we u daarover meer, zodat u weer onbezorgd van ons echte goud kunt genieten in de vele musea die dit land rijk is.

Reserveer vooraf – telefonisch of online – een kaartje bij het museum waar u naar toe gaat.
Meer informatie over reserveren vindt u op de website van de musea zelf.
Kom maximaal 15 minuten voor uw starttijd, om wachtrijen te voorkomen. Tenzij u deel bent van een gezamenlijk huishouden mag u met maximaal één ander persoon naar het Museum komen.

Vermijd het openbaar vervoer waar dat kan, kom zoveel mogelijk met eigen vervoer en ga vooral naar musea in – de omgeving – van uw woonplaats.

Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van het museum.

De Museumclub van onze KBO wil ook nog even wachten met het organiseren van gezamenlijk museumbezoek tot na de zomervakantie.

Andere Mogelijkheden:

Het Noordbrabants Museum
‘s-Hertogenbosch

Vanuit uw eigen huis kunt u het museum bekijken in een digitale tour door theatermaker en kunstliefhebber Lucas De Man. Hij neemt u mee en stelt vragen aan experts. Voor als u nog niet meteen naar het museum kunt of wilt gaan.

Bericht van de gemeente  Bronckhorst

De gemeente werkt momenteel alleen op afspraak, maak altijd eerst een afspraak via telefoon of de site van de gemeente. De spreekuren van de sociale teams zijn op de locaties vervallen. Zij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar onder nummer 0575-752050 of info@bronckhorst.nl.

IPad coach in het Willibrordhuus

Nu de inloopmorgen niet open is, is er helaas ook geen iPad-coach. Henk Roes is bereid individuele vragen persoonlijk te beantwoorden.

Mailadres: hwa.roes@gmail.com
telefoon 461061

Website kbo-pcob-hengelo-gld.nl

Henk Roes heeft op de website van KBO-PCOB Hengelo een rubriek “Online puzzelen met Denkwerk” aangemaakt.

Elke dag verschijnen hierop nieuwe puzzels met verschillende varianten, echt de moeite waard !

Sowieso proberen wij de site zo actueel mogelijk te houden. Er staat heel veel informatie op voor onze leden !