Aandacht voor de medemens

Zieke KBO-PCOB-leden

Wilt u graag bezoek ontvangen tijdens een ziekteperiode, dan kunt u dat doorgeven aan één van onze bestuursleden. Kent u iemand in uw omgeving die ziek is, laat het ons weten zodat wij hen bij gelegenheden als b.v. kerstmis niet vergeten bij ons bezoek met een attentie.

Denken aan …..

Wat is er leuker dan een brief of kaart op uw deurmat te vinden? Maar niet iedereen heeft een familielid of vriend om brieven mee te schrijven.  Misschien bent u niet zo digitaal, maar u wilt wel graag contact houden met anderen?

KBO-PCOB doet de suggestie om een brief of kaart te sturen naar een KBO-lid van onze afdeling. Misschien krijgt u ook wel een kaart terug.

Meer bezoekers in verpleeghuizen toegestaan vanaf 15 juni.

Vanaf 15 juni mogen bewoners van verpleeghuizen weer meer dan één bezoeker ontvangen. Voorwaarde is wel dat de bewoners coronavrij zijn. Dat heeft minister Hugo de Jonge bekend gemaakt. Op 19 maart gingen de verpleeghuizen op slot om coronabesmettingen buiten de deur te houden. De bezoekregeling wordt nu dus weer in fasen opgestart. Op 11 mei werd gestart met 26 pilotlocaties, vanaf 25 mei mochten alle locaties die coronavrij zijn één vaste bezoeker per bewoner toelaten. Nu is bekendgemaakt dat al op 15 juni meer bezoekers per – coronavrije – bewoner mogelijk zijn. Oorspronkelijk was deze regeling pas voor een maand later voorzien.

Ook voor Markenheem (de Bleijke) is de bezoekregeling verruimd:

We zijn verheugd u te melden dat de bezoekregeling nog verder wordt verruimd.

Aantal bezoekers Het aantal vaste bezoekers gaat vanaf 17 juni van 1 naar 2 personen. Uw naaste kan dan ook maximaal 2 bezoekers per keer ontvangen. Dit is afgestemd met de 1e contactpersoon.  Het bezoek vindt voorlopig nog plaats in een daarvoor aangewezen ruimte. Bezoektijden De bezoektijden zijn tussen 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur.

Voor een afspraak voor bezoek kunt u op kantoordagen tussen 9.00 – 15.30 uur bellen met de receptie, telefoonnummer: 0575 – 498200.